FOTOS DE L´ACTUACIÓ
AL FOMENT
19 NOVEMBRE 2005

Gràcies a tots per la vostra assistencia


CONTES I CANÇONS, DANSES I AUDICIONS
PER PERE SALICRÚ I ALBA


El nostre és un espectacle familiar, que adapta els seus continguts
en funció del públic present, sense perdre la estructura bàsica.
Generalment va adressat als més petits, ( de 1  a  10 anys),
però com aquets sempre van acompanyats  d´ adults, el repertori
s´ amplia cercant cançons de més volada, i fins i tot les cançons
i contes tenen sovint una doble lectura, on l´ adult també i troba
complicitats.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


CONTINGUTS

 

ELS CONTES :

   Son com una petita obra de teatre, mig cantada i mig dialogada, de poca duració. Sovint no expliquen la historia sencera, doncs més aviat, partint del previ conei-xement del conte per part del públic, elaboren algunes parts d´ aquest en to de comèdia, on generalment sempre surt malparat el dolent.

  Com per exemple: els tres porquets, la caputxeta, blancaneus o la rateta que escombrava l´ escaleta...

 

LES CANÇONS :

   Les nostres cançons surten de la  col·laboració amb  les mestres de moltes escoles de  Barcelona  durant molts anys, i abracen totes les temàtiques possibles. A més son interactives, es a dir, el públic hi participa sempre de una manera o altre. També fem sortir nens i nenes a l´ escenari.

Naturalment, també treballem el repertori popular català, però la nostra especialitat son les de collita pròpia. Les triarem en funció de les edats del públic; nadons, nens de llar d´ infants, parvulari, primària... no hi ha problema, el repertori dona per a tots.

 

LES DANSES :

   En un moment donat de la festa, els infants es comencen a bellugar: a arribat el moment de ballar! Podem fer-ho en rotllana, per parelles, a coll, trios, fen un tren, o adoptant diferents formes o actituds, amb la guia del Pere i l´ Alba, que sovint baixen de l´ escenari, i ballen junt amb el públic.

 

LES AUDICIONS :

   Després de ballar, cal descansar. Aprofitarem ara que els hem calmat, per fer la part més relaxant de l´ actuació, i que sovint s´ allarga bastant, doncs aquesta és la que més agrada al públic adult. Agraden molt les nostres versions (sempre a dues veus) de cançons conegudes de grups com the Beatles, Dire strites, Deep purple, passant per boleros, o els Pets, Sopa de cabra, Nino bravo, José Feliciano, Amaral, Manà...i d´ altres.

També tenim els nostres propis temes, que generalment expliquen històries, ecologistes, alguns satírics...

   I també comptem una amplia selecció de melodies de compositors clàssics com Vivaldi, Bach, Mozart, Beethoven,etc., on hi hem posat una lletra que dona a conèixer el personatge a l´  oient, una manera divertida de familiaritzar als infants amb els clàssics.

   Tot això ho incorporem segons el tipus de públic assistent i les seves reaccions. A voltes hem cantat fins i tot sense nens, a casals d´ avis, per exemple, i aleshores aquesta part de les audicions es la que més els hi agrada, podent-hi incorporar fins i tot interpretacions a la guitarra per part d´ en Pere.

 

   En definitiva, aquest espectacle és molt polivalent, i no el fem mai dos cops igual, però sempre agrada a tots, la prova és que ja en portem 12 anys d´ experiència.


CONTRACTACIÓ: 610 851 314

PREUS A CONVENIR
peresalicru@telefonica.net


PAGINA PRINCIPAL
PAGINA PRINCIPAL